Syv strategier til oppumpning din succes

Når jeg beder folk til at beskrive Karakteristik af succesfulde mennesker, de ofte identificere karakteristika, som de forbinder med andre men ikke sig selv. Dette har aldrig ophører med at overraske mig.
I en undersøgelse for nylig røde stigen, respondenterne tilkendegivet, at de to øverste drivere til succes var 1) at have en strategisk vision (87,5%) og 2) at have skrevet mål (50,0%). 62,5% fremhæver desuden, at deres definition af succes var “arbejde, der er både udfordrende og givende.” Interessant, angivet ingen, at deres definition af succes var “at være finansielt sikker.”
Vi alle har mulighed for at være vellykket. Spørgsmålet er, hvordan succesfulde vil du være? Her er nogle vigtige egenskaber udstillet af succesfulde mennesker. Mest succesfulde mennesker:
1. har klart identificeret deres kerneværdier / mission / vision. Disse omfatter kompas som centrale liv beslutninger træffes. Hvis en mariner behøvede et kompas, hvor vellykket gør du tror, hun ville navigere verdenshavene? Du har brug for et kompas også.
2. Opret en personlige definition af succes. Dette er ikke, hvad samfundet definerer som succes. Din personlige definition af succes bliver dine kort og det går hånd i hånd med din kerne vales / mission / vision. Hvis du ikke definerer succes, hvordan vil du, når du nå det?
3. har klart definerede, skriftlige mål. Ifølge en undersøgelse, Yale, 3% af den eksamen klasse af 1953 identificeret mål og 20 år senere, syntes dem, der havde skrevet ned deres mål gladere og mere indhold. Yderligere, havde de samme 3%, der havde skrevet ned deres mål opnået mere velstand end de resterende 97% af deres klassekammerater sat sammen! Behøver jeg at sige mere?
4. udvikle kompetence i forhandling. Under interviews med succesrige kvinder i erhvervslivet, blev forhandling nævnt som den mest kritiske faktor i at få det ønskede både personligt og professionelt. Succesfulde mennesker forstår, at forhandlinger ikke kun om at få, hvad du vil, men får hvad du fortjener. Hvis du ikke kan eller vil ikke forhandle resultater og resultater du ønsker for dig selv, så der vil?
5. omfavne risikovillighed. Mennesker, der er behagelig at tage risici typisk opleve øget selvstyre, øget selvværd, en mere positiv holdning til livet og en øget følelse af personlig magt. Mest succesfulde mennesker jeg taler til, se og udnytte muligheder for. De anerkender, at tage risici, der typisk involverer personlig vækst. Dem, der har en aversion mod risikerer ofte link risiko med fiasko. Hvad er fiasko? Simpelthen en dom om begivenheder. Så, i stedet se risiko som en mulighed for at lære. Husk, ingen risiko, ingen belønning!
6. indgå i kontinuerlig læring. En vellykket mand jeg talte med viste, at “kontinuerlig læring er nøglen, hvis du ønsker at komme videre i livet.” Betyder det formelle uddannelse? Det kan, men for de fleste, det simpelthen betyder opholder sig gældende på deres område eller opretholde ekspertise i et område med passion. Og hvis dit område af ekspertise også sker for at være dit område af lidenskab, så du er virkelig på noget!
7. Tænk big. Succesfulde mennesker er ikke bange for at tænke stort. Under en nylig seminar bad jeg deltagerne til at skrive ned et mål de vil gerne udføre og tænke stort. En kvinde delt med gruppen, at hun var en professionel højttaler og at hendes mål var at erstatte Oprah Winfrey, når hun trækker sig tilbage i 2008. Jeg fulgte op med hende for nylig og opdagede, at hun er i øjeblikket i diskussioner med en lokal broadcast selskab anses for en eftermiddag TV program. Der er magt tænker stort.
Woody Allen sagde engang: “Firs procent af succes er at dukke op.” For at puste din succes, er det de andre tyve procent der er mest kritisk, det er hårdt arbejde kombineret med et ønske om at lykkes. Hvis du ikke gør noget andet, skære ud tid til at udforme en strategisk vision for dig selv, skrive ned dine mål og huske, tænke stort!