7 enkle trin til økonomisk frihed og Wealth Building – trin 4

TRIN 4: Den Business opsætning – du vælger den rigtige samarbejdspartner
Med avancement i teknologi, kan options trading business være nemt setup med et par klik med musen. Velkommen til den online verden af handel.
Aktiehandel er en alvorlig sag, fordi det indebærer en masse penge – dine penge. Det kan bygge rigdom og kan også ødelægge rigdom. Enten du tjene penge fra markedet, som tilhører en anden, eller du mister dine penge til markedet, som vil fordele en anden erhvervsdrivende. Så skal du tage det alvorligt, fordi de fleste handlende og investorer ikke. Så hvis du er seriøs, ville du stole jeres forretninger for bare om nogen? Jeg håber ikke!
En virksomhed, der ikke har pålidelige partnere typisk vil ikke lykkes på lang sigt, medmindre en ny pålidelig partner er hurtigt identificeres. I options trading forretning, er mæglere vores partnere. Som sådan, ville vi have til at identificere og være meget selektivt i udnævnelsen af mæglervirksomhed hus til at hjælpe os med at køre denne forretning.
Med så mange mæglerfirmaer derude, kan det være helt en hård og forvirrende for mange af os. I virkeligheden, at vælge den forkerte mægler kan være dyrt.
Så vi har forberedt en nem måde at shortlist disse mæglere. En god “business partner” skal have:
Attraktive provisionssatser – forstå hvis det er fastsat, eller hvis det afhænger af antallet af handler. Lav Kommissionen betyder ikke det er godt.
Høj tilgængelighed på deres hjemmeside – da næsten alle transaktioner udføres online. Forstå uforudsete samt når hjemmeside er nede.
Hurtig udførelse – en god lejlighed kan være væk, hvis ikke udføres hurtigt.
Efter timers handel – hvis du kan lide længere åbningstid.
Feje Facility-en god mægler vil automatisk tage din disponible likvide har det placeret i et pengemarked at generere interesse.
Ingen skjulte gebyrer – mange mæglere har alle former for endeløse skjulte gebyrer. Tag ikke dette nonsens.
Kraftfuld handelssystem værktøjer – som streaming realtid prisstillelser, Screenere, aktiediagrammer, osv.
Wireless handelsfacilitet – det meste af tiden for dag traders
Evnen til at udføre komplekse muligheder handler – mange mæglere give optioner handel, men det er ikke godt nok!
En god børsmægler kan ikke være en god optioner mægler, fordi optioner handel er relativt nyt. Selvom børshandel firmaer tilbyder optioner handel, er de stadig bag i mange af de tjenester, der tilbydes af mæglerfirmaer, der har specialiseret sig i optioner handel. Når du forstår optioner handel, som har mere end 20 forskellige handelsstrategier, stock trading ligner barneleg.
Når du vælger en mæglerfirma, vælge bedst til at forhindre enhver hjertesorg senere. Vi har arbejdet med flere valgmuligheder mæglere, og efter vores mening, www.optionsexpress.com og www.thinkorswim.com er bedste rundt. Disse to optioner handel virksomheder opfylder ovenstående krav, mens mange har undladt at imponere. Før du fortsætter til næste trin, kan du begynde at arbejde med den rigtige samarbejdspartner. Det tager kun et kort stykke tid at åbne en ny konto. Dette er en vigtig beslutning.
Stay tuned for trin 5 – Arm dig selv med valg Trading viden
Copyright 2005 William Tan